Η κυτταρίτιδα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος. Η κυτταρίτιδα επηρεάζει περίπου 8 στις 10 γυναίκες και είναι από τα πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες μισούν πάνω τους. Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και σε άντρες, άλλα σε μικρότερο ποσοστό και μικρότερη έκταση.

Δεν είναι “προνόμιο” μόνο τον παχύσαρκων η υπέρβαρών ανθρώπων. Ακόμα και πολύ λεπτοί άνθρωποι εμφανίζουν κυτταρίτιδα.

Η αντιμετώπιση της ξεκινάει από την κατανόηση της. Το επόμενο βήμα είναι να ανακαλύψτε τις αιτίες που την προκαλούν. Το τελευταίο βήμα είναι να διαλέξτε την κατάλληλη για εσάς μέθοδο θεραπείας της κυτταρίτιδας.

Πως δημιουργείτε η κυτταρίτιδα

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως προκαλείται από το περιττό λίπος κάτω από την επιδερμίδα. Αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας.

Αυτό που προκαλεί την κυτταρίτιδα είναι στην ουσία ο τρόπος που συνδέεται ο μυϊκός ιστός με το δέρμα στις περιοχές που εμφανίζεται. Στα σημεία του σώματος που η σύνδεση των μυών με το δέρμα δεν είναι ομοιόμορφη δημιουργούνται εσοχές στα οποία εισβάλει το λίπος σπρώχνοντας το δέρμα προς τα πάνω.

Που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα?

Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιανδήποτε περιοχή τους σώματος. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα λίπους είναι αρκετή για την εμφάνισή της.

Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί συχνότερα στην κάτω κοιλιακή χώρα, στο πάνω μέρος των μηρών κοντά στους γλουτούς, στο πισινό, καθώς και μερικές φορές στα μπράτσα.

Η θεραπεία Cell Action είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, βασισμένη σε υλικά που βοηθούν στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής και στην αναδόμηση και θρέψη της επιδερμίδας, ώστε να λειανθεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η Cell Action περιέχει βότανα λίμνης και κυρίως Guarana, τσουκνίδα, Aha 12% & Phytodermina lifting. Προκαλεί υπεραιμία, αποσυμφορεί τους ιστούς, η επιδερμίδα λειαίνεται και το σώμα ανακτά ομοιόμορφη όψη.

Διάρκεια θεραπείας 40’

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες όπως ενδοδερμικό μασάζ (Lumicell), Cavitation, ηλεκτροθεραπεία (Ultra Slim & Modeling), RF ραδιοσυχνότητες.