Με το Lumicell touch το ενδοδερμικό μασάζ περνάει σε μία νέα διάσταση

Ενδοδερμικό μασάζ με ελεγχόμενη αναρρόφηση. Συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων φωτός, σε ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές πού αναπαράγουν μαλάξεις ανώδυνες και χαλαρωτικές προκαλώντας διαδερμική οξυγόνωση. Συγκεκριμένα η διαδικασία αναδομεί το συνδετικό ιστό του δέρματος σε μεγάλο βάθος.  Ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος διασπά το λίπος όπου υπάρχει και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Τέλος συσφίγγει και τονώνει τους μυς και αποκαθιστά τη νευρομυϊκή ισορροπία.

Πώς λειτουργεί?

Το lumicell είναι το μοναδικό μηχάνημα που συνδυάζει το υπέρυθρο-infrared φως με το magenta. Τα λιποκύτταρα διαθέτουν δύο υποδοχείς ορμονών άλφα και βήτα, το υπέρυθρο-infrared και το magenta διεγείρουν την λιπολυτική δράση του βήτα υποδοχέα μειώνοντας το περιττό λίπος. Η τεχνολογία του lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με αλλαγή της ποιότητας και της υφής του δέρματος και την αίσθηση ότι όλο το κορμί μας είναι πιο ανάλαφρο Από την Τρίτη συνεδρία αρχίζει να γίνεται εμφανής η απώλεια πόντων η μείωση της κυτταρίτιδας και η σύσφιξη του δέρματος.

Πως και πότε γίνεται η εφαρμογή?

Το ενδοδερμικό μασάζ εφαρμόζεται από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό με συνήθη συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα μισάωρης διάρκειας. Περίπου δεκαπέντε συνεδρίες είναι αρκετές για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυτταρίτιδας αν και αυτό εξαρτάται από την περίπτωση. Συστήνεται βέβαια και ένα πρόγραμμα συντήρησης που αποτελείται από μία έως δύο συνεδρίες το μήνα .