TRIPLE action RF Αδυνατισμα & Σύσφιξη

To Νέο επαναστατικό μηχάνημα ραδιοσυχνοτητων (RF) με 4κεφαλές για συνδιασμένη δράση στο Αδυνατισμα και τη Σύσφιξη

Οι 4 κεφαλές μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα, αλλά και συνδυαστικά σε κάθε θεραπεία ανάλογα το πρόβλημα που έχουμε!

1) Hexapolar (6πολικο RF)

2) Tripolar (3πολικο RF)

3) Cavitation(40 kHz)

4) Bipolar (2πολικο RF)

1)Hexapolar RF

Hexapolar RF τεχνολογία μεγιστοποιεί τα οφέλη της τεχνολογίας RF καθώς αντιμετωπίζει τη σύσφιξη του δέρματος, τη γλυπτική του σώματος, καθώς και τη μείωση της κυτταρίτιδας σε μία θεραπεία. Μια μη επεμβατική, μη χειρουργική αισθητική επέμβαση, που αναζωογονεί και αποκαθιστά τη λάμψη και την ελαστικότητα στο πρόσωπό σας, το λαιμό, τα χέρια, κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς

2)Tripolar RF

Η τεχνολογία της Τριπολικής Ραδιοσυχνότητας (RF) είναι η πιο καινοτόμα στον χώρο της μη επεμβατικής αισθητικής για σύσφιξη προσώπου, περιγράμματος σώματος με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Δίνει αποτελέσματα μακράς διαρκείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και διακοπή της εργασίας.

Το τριπολικό σύστημα αποδίδεται στη βαθειά διείσδυση της ενέργειας στο δέρμα χωρίς να καταστρέφει τους ιστούς. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου.

Συρρικνώνει επίσης τα βαθύτερα στρώματα δέρματος και τα λιποκύτταρα.

Τι κάνει το τριπολικό RF:

• Σύσφιξη Δέρματος

• Ανάπλαση Κολλαγόνου και Αναζωογόνηση

• Αδυνάτισμα, Διαμόρφωση και Γλυπτική Σώματος

• Μείωση Κυτταρίτιδας

• Θεραπεία Ακμής

3)Bipolar RF

Τόσο η μονοπολική όσο και η διπολική ραδιοσυχνότητα χρησιμοποιούνται για την σύσφιξη των ιστών. Οι επιπτώσεις τους είναι κάπως συμπληρωματικές επειδή παρέχουν ενέργεια σε διάφορα σχέδια και σε διαφορετικό βάθος.
Συνδυάζοντας μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα μειώνεται η απαιτούμενη ένταση του καθενός και έτσι ελαχιστοποιούνται οι παρενέργειες και, ενδεχομένως, να αυξάνεται και η αποτελεσματικότητα (σε σύγκριση με κάθε τύπο ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιούνται μόνοι τους). Ο συνδυασμός της μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας έχει χρησιμοποιηθεί για σύσφιξη του δέρματος, περιγράμματος του προσώπου, γλυπτική του σώματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Οφέλη Θεραπείας:

• Μείωση των ρυτίδων

• Σύσφιξη του δέρματος

• Προληπτική ρυτίδων και της γήρανσης θεραπεία

• Μείωση των διπλοσάγονο

• Βελτιωμένη εμφάνιση της κυτταρίτιδας

• Μεταφρασμένη μείωση του λίπους

• Μείωση περιφέρειας

Το σύστημα TRIPLE action RF διαθέτει το πλεονέκτημα να παράγει τριών ειδών ραδιοσυχνότητες διπολικές ,τριπολικές και εξαπολικές. Ο μοναδικός συνδυασμός τριπολικών και εξαπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF δρα σε βαθύτερο επίπεδο μέσα στο δέρμα από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων.

4)Cavitation

Το CAVITATION είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία υπερήχων, όπου μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσεις μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και τη δομή των πολυκυττάρων (lipolytic effect). Το φαινόμενο λέγεται cavitations effect «σπηλαίωση». Είναι μία μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές.

Πόσο διαρκεί κάθε θεραπεία, πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε μπορούμε να περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα;

Μία θεραπευτική εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει περίπου 15-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και συνιστάται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και διαρκούν μήνες έως χρόνια με την σωστή συντήρηση, που συνίσταται σε 1 θεραπεία κάθε 4-8 εβδομάδες. Βεβαίως το αποτέλεσμα εξαρτάται και από το πρόβλημα του κάθε ανθρώπου,την βιολογική ηλικία και τον τρόπο ζωής τους.

Γιατί να προτιμήσουμε αυτού του είδους τη θεραπεία;

Η τεχνολογία TRIPLE action RF είναι απόλυτα ασφαλής για οποιοδήποτε τύπο και χρώμα – δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών .

• Η ραδιοσυχνότητα περιορίζεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται

• Η ραδιοσυχνότητα ασκείται ταυτόχρονα στα επιφανειακά αλλά και βαθύτερα στρώματα, σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος σε σύγκριση με τις προηγούμενες τεχνολογίες

• Δεν απαιτείται μεγάλη ισχύς, λόγω της στοχευμένης δράσης και συνεπακόλουθα

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για την έναρξη της κάθε θεραπείας ξεχωριστά;

Επειδή, ως γνωστόν, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία καλό είναι τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος ,που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας του δέρματος , χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση να κινητοποιούν τις ασθενείς και να ξεκινούντο συντομότερο δυνατόν τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες που θα αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και θα καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες.