Πώς δρα η λιποδιάλυση με το Cavitation;

Η ειδική κεφαλη έρχεται σε επαφή με το δέρμα και εσείς το μόνο που αισθάνεστε είναι ένα ηχητικό κύμα στα αυτιά.

Πόσο χρόνο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Είναι πολύ γρήγορη αγωγή. Διαρκεί από 20 ως 30 λεπτά.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Οι περισσότεροι βλέπουν τα αποτελέσματα άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Και το σημαντικότερο, είναι μετρήσιμα σε πόντους. Τα αποτελέσματα διαρκούν τουλάχιστον για ένα χρόνο, σε άλλους και 2 χρόνια. Θα εξαρτηθεί πάντα από το αν θα πάρετε κιλά η όχι.

Ποιος είναι ιδανικός υποψήφιος για τη θεραπεία;

Άντρες και γυναίκες με τοπικό λίπος συσσωρευμένο.

Είναι ασφαλής η θεραπεία;

Είναι απόλυτα ασφαλής από την στιγμή που τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και προτερήματά της;

Πάνω από όλα, το γεγονός ότι επιστρέφουμε άμεσα στις δραστηριότητές μας. Η επιλογή της μεθόδου αυτής σημαίνει όχι νυστερι, όχι μελανιές, όχι ράμματα.

Γιατί είναι καλύτερο αυτό το μηχάνημα από τα άλλα μηχανήματα κυτταρίτιδας;

Επειδή προκαλεί διάσπαση των λιπομεμβρανών με αποτέλεσμα τα τριγλυκερίδια να μπορούν να φύγουν μέσω της λέμφου. Άρα έχουμε πιο μόνιμη λιποκαταστροφή και διάσπαση της κυτταρίτιδας.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 εως 30 λεπτά και είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία, συνήθως από 8 έως 12 συνεδρίες.

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι