Τί είναι η κυτταρίτιδα?

Η κυτταρίτιδα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος. Η κυτταρίτιδα επηρεάζει περίπου 8 στις 10 γυναίκες και είναι από τα πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες μισούν πάνω τους. Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και σε άντρες, άλλα σε μικρότερο ποσοστό και μικρότερη έκταση.

Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με ginger.

Θεραπεία σώματος πολυτελείας με εκχύλισμα ginger, πρωτείνες μεταξιού, πράσινο καφέ και ειδικά δερμόφιλα συστατικά κατά της κυτταρίτιδα;
Ενυδατώνει σε βάθος δίνοντας στην επιδερμίδα ελαστικότητα και επιδερμική σύσφιξη. Ενεργοποιεί τη λιπόλυση και επιτυγχάνει πολύ αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας δίνοντας βελούδινη αίσθηση στο σώμα .

Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας Cell Action.

Η θεραπεία Cell Action είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, βασισμένη σε υλικά που βοηθούν στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής και στην αναδόμηση και θρέψη της επιδερμίδας, ώστε να λειανθεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η Cell Action περιέχει βότανα λίμνης και κυρίως Guarana, τσουκνίδα, Aha 12% & Phytodermina lifting. Προκαλεί υπεραιμία, αποσυμφορεί τους ιστούς, η επιδερμίδα λειαίνεται και το σώμα ανακτά ομοιόμορφη όψη.

Διάρκεια θεραπειών 40’.

Ο συνδυασμός των θεραπειών βοηθούν αρκτετά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και στην αποτοξίνωση.

Εαν συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως ενδοδερμικό μασάζ (Lumicell), Cavitation,  RF ραδιοσυχνότητες το αποτέλεσμα ενισχύεται ακόμα περισσότερο και η όψη και του δέρματος αλλάζει θεαματικά.

Προσφορά Απριλίου: Cell Triple Action 3 θεραπείες Cell Action, 2 θεραπείες Ginger, 2 συνεδρίες RF και 3 pressotherapies ΔΩΡΟ
μόνο 199€ (αρχικής αξίας 350€)