Η στροβιλοειδής ροή των μικροκρυστάλλων σε συνάρτηση με την άριστη ποιότητά τους εξασφαλίζουν αποτελεσματική και ασφαλή απομάκρυνση των νεκρών και γηρασμένων κυττάρων από την επιδερμίδα ,δημιουργώντας συνθήκες ανάπλασης.
Η δεύτερη τεχνική στηρίζεται στην συνέργια της φωτοδυναμικής θεραπείας με μικρορεύματα .Τα ηλεκτρόδια που χρησιμοποιούνται είναι εξοπλισμένα με 40 πανίσχυρες λυχνίες LED συνολικής ισχύος 80m watts/cm2,οι οποίες εκπέμπουν φωτεινή ακτινοβολία σε μήκος κύματος 640mm στην περιοχή του ερυθρού φάσματος και με 8 ακίδες διέλευσης μικρο-ρευμάτων.

Ο παραπάνω συνδυασμός είναι σχεδιασμένος για να ελέγξει τη διαδικασία γήρανσης ,διεγείροντας την επιδερμίδα και τα κατώτερα στρώματά της .

Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως ευαισθησίας .

Η τρισδιάστατη αυτή θεραπεία διέγερσης διορθώνει όλα τα σημάδια του χρόνου σε επιδερμικό ,δερμικό και μυικό τόνο, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενεργοποιεί την παραγωγή ΑΤΡ.

Ένα δεύτερο ζεύγος ηλεκτροδίων διαθέτει μόνο 40 ισχυρές λυχνίες LED με μήκος κύματος 420 mm οι οποίες εκπέμπουν φωτεινή ακτινοβολία στην περιοχή του ιώδους φάσματος.

Η περιοχή αυτή του φωτός είναι γνωστή για την αντι-βακτηριδιακή της δράση και η χρήση των ηλεκτροδίων δίνει αποτελεσματικές θεραπείες :ακμής , επιφανειακών μελαγχρώσεων και ερυθρότητας .

Τέλος το τρίτο ζεύγος ηλεκτροδίων είναι σχεδιασμένο για την ανόρθωση μεγαλύτερων μυικών ομάδων όπως ο λαιμός και το στήθος. Τα ειδικά διαμορφωμένα μικρο-ρεύματα που χρησιμοποιούνται ανασηκώνουν και συσφίγγουν τους πεσμένους και χαλαρούς μυς .

Με τα ηλεκτρόδια αυτά και σε ξεχωριστό πρόγραμμα ,εκτελείται η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Πρόκειται για μια διαδικασία διαδερμικής διείσδυσης προϊόντων με τη χρήση μίας νέας κυματομορφής αμφιπολικών ρευμάτων. Ο ιδιαίτερος αυτός τρόπος διείσδυσης εξαφανίζει όλα τα προβλήματα που παρουσίαζε μέχρι τώρα ο απλός ιονισμός .