Ο χώρος μας

Στο Oxygen Plus, θα βρείτε ειδικά οργανωμένους χώρους/ζώνες με τα πιο εξελιγμένα, τελευταίας τεχνολογίας, όργανα γυμναστικής (τροχαλίες και ελεύθερα βάρη). Οι χώροι Fitness & Weights του Oxygen plus, προσφέρουν προπόνηση με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εγγυούνται ασφαλή εκγύμναση. Η πλήρη σειρά από μηχανές δύναμης και ελεύθερα κιλά που διαθέτουμε στα μέλη μας μπορούν να υποστηρίξουν και τα πιο απαιτητικά προγράμματα. Οι χώροι fitness & weights είναι ευήλιοι και κλιματιζόμενοι. Πραγματικά ευρύχωροι ώστε να μπορούν εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα πολλά μέλη χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το προσωπικό μας

Οι έμπειροι γυμναστές fitness & weights του Oxygen plus είναι πάντα δίπλα σου στην προσπάθειά σου για να φέρεις το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Φροντίζουν για την ασφάλειά σου κατά την εκτέλεση των ασκήσεών σου. Προσπαθούν  να σε συμβουλεύσουν, να σε βοηθήσουν να οριοθετήσεις τους προπονητικούς σου στόχους και να τους πετύχεις.
Η προπονητική καθοδήγηση, ξεκινά από τη στιγμή που εγγράφεσαι στο γυμναστήριό μας. Ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας θα αναλάβει την Προπονητική Καθοδήγησή σου και θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το προσωπικό σου Δελτίο Υγείας. Στη συνέχεια θα αξιολογήσει το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης. Σσύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σου, θα συντάξει το προπονητικό σου πρόγραμμα για τον πρώτο σου μήνα.

Τα μέλη μας μπορούν να αξιοποιήσουν όλα τα οφέλη από την μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων που τα μηχανήματα διαθέτουν, προκειμένου να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.