Το πρόβλημα

H περιφέρεια και η κοιλιακή χώρα είναι τα σημεία στα οποία πολύ εύκολα συσσωρεύεται λίπος και πολύ δύσκολα απομακρύνεται. Βασική αιτιία είναι η ανεπαρκής κυκλοφορία αίματος στις προβληματικές περιοχές. Οι ως τώρα συμβατικοί τρόποι αντιμετώπισης και οι εξαντλητικές δίαιτες οδηγούν στο να χάνουμε λίπος στο υπόλοιπο σώμα και όχι στις περιοχές που θα θέλαμε.

Γιατί το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιακής χώρας επιμένει και παραμένει παρόλα αυτά? Μετά την αερόβια άσκηση, με απλή επαφή στις περιοχές με συσσωρευμένο λίπος (κοιλιακή χώρα, γλουτοί) συνειδητοποιούμε ότι είναι ψυχρότερες σε σχέση με τις περιοχές που καλύπτονται από μια λεπτή στρώση υποδόριου λίπους (γάμπες, πλάτη χέρια)

 

Η λύση

Αδυνατίστε ακριβώς εκεί που επιθυμείτε!

Το πατενταρισμένο σύστημα Airpressure Bosyreforming Concept (ABC-ONE) αυξάνει με τους δύο θαλάμους εναλλασσόμενης πίεσης την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών. Οι δύο θάλαμοι εναλλασσόμενης πίεσης ενεργοποιούν τον λιπώδη ιστό με ρυθμικές κινήσεις πίεσης και χαλάρωσης. Έτσι τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών και ειδικά στην επιδερμίδα και τα λιποκύτταρα. Με το Slim Belly και το Slim Legs, η απώλεια κιλών μεταφράζεται σε απώλεια λίπους και πόντων από τα σημεία που πραγματικά το έχετε ανάγκη!!!
Τα αποτελέσματα

Αντίο Κοιλιά! Αντίο Ψωμάκια!

Κατά μέσο όρο 8,5 εκατοστά (ελάχιστη τιμή 2,5cm, μέγιστη τιμή 23,5cm) μείωση της περιφέρειας σε μόλις 4 εβδομάδες σύμφωνα με μελέτες και έρευνα τόσο στην Γερμανία όσο και σε άλλες 13 χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης!!
Η επιδερμίδα αναζωογονείται και επανακτά την ελαστικότητά της

Έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση των ραγάδων της εγκυμοσύνης!