Το μυστικό της νεότητας μέσα στο θαυματουργό ελβετικό μήλο

Ο λόγος για το Uttwiler Spatlauber, ένα σπάνιο είδος ελβετικού μήλου το οποίο, κρύβει το «μυστικό» της νεότητας στα βλαστοκύτταρα του.Το σπάνιο φρούτο προσείλκυσε το ενδιαφέρον των ερευνητών επειδή έχει την ικανότητα να διατηρείται για μήνες χωρίς να σαπίζει.
Το επιστημονικό έντυπο «Journal of Applied Sciences» μάλιστα δημοσίευσε τη μελέτη των ελβετών ειδικών. «Τα μήλα αυτά φαίνεται ότι φέρουν αιωνόβια φυτικά βλαστικά κύτταρα στους ιστούς τους».

Προκειμένου να δοκιμάσουν στην πράξη την αντιγηραντική τους δράση, οι ειδικοί έκοψαν το σπάνιο μήλο σε κομμάτια. Αυτό, στη συνέχεια, στα σημεία όπου είχε κοπεί δημιούργησε προστατευτικές «τυλώδεις» επιφάνειες με τη βοήθεια των βλαστικών του κυττάρων.

Οι ερευνητές πήραν τα φυτικά βλαστοκύτταρα, τα καλλιέργησαν και προχώρησαν σε διάφορα πειράματα. Σε αυτά τα πειράματα διαπίστωσαν ότι “
τα βλαστοκύτταρα του μήλου ενίσχυαν την παραγωγή ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων κατά 80%.
τα φυτικά βλαστοκύτταρα προστατεύονταν από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Τέλος, σε πειράματα που έγιναν σε 20 γυναίκες, οι ερευνητές ζήτησαν από τις συμμετέχουσες να εφαρμόζουν μια κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη κατά 2% με το «θαυματουργό» εκχύλισμα (PhytoCell-Tec Malus Domestica) δύο φορές την ημέρα.

Μετά από 15 ημέρες, οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι οι ρυτίδες στην άκρη του ματιού -γνωστές και ως «το πόδι της χήνας»- είχαν μειωθεί κατά 8%, ενώ μετά από 1 μήνα η βελτίωση άγγιζε το 15%.

Γνωστές εταιρείες κοσμητολογίας έσπευσαν να συμπεριλάβουν το εν λόγω εκχύλισμα στα προϊόντα τους, παρουσιάζοντας νέες ενισχυμένες σειρές που, έναντι του ανάλογου αντιτίμου, υπόσχονται αποτελεσματικό «σβήσιμο» των ρυτίδων.

Μάλιστα, ανάμεσα στις φανατικές θαυμάστριες του ελβετικού μήλου φημολογείται ότι συγκαταλέγονται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η ηθοποιός Κάρεν Μίρεν, αλλά και η ηθο

ποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ.

Φυτικά βλαστοκύτταρα – Τι κάνουν?

*Ενισχύει τη φυσική ικανότητα επανόρθωσης της επιδερμίδας
*Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές απαλύνονται
*Ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφρυγιλότητα
*Φωτεινότητα , λάμψη, απαλότητα

Τι περιέχει?

Βλαστοκύτταρα φρούτων – εκχύλισμα από Ελβετικό μήλο
Σιρτουίνες (πρωτείνες νεότητας) – είναι ένζυμα που βοηθούν την επιδιόρθωση του κυτταρικού DNA και επιμηκύνει το χρόνο ζωής των κυττάρων
Μείγμα εκχυλισμάτων από ρόδι, μάνγκο, ακτινίδιο, πεπόνι με εντονη αντιοξειδωτική δράση.
Μείγμα ολογοπεπτιδίων το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στους ινιβλαστες.
3 τύπους υαλουρονικού οξέος για αποτελεσματική ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες?

Με Μεσοθεραπεία, Δερμοαπόξεση, RF ή για πιο απαιτητικά δέρματα συνδυάζεται εναλλάξ με θεραπείες όπως Dermapen με VIT C, φωτοανάπλαση κλπ.