Μέθοδοι για Αποτρίχωση


Τι σημαίνει ο όρος Αποτρίχωση?
Ο όρος Αποτρίχωση σημαίνει απομάκρυνση της ανεπιθυμήτης τριχοφυίας. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια η σκέψη της αποτρίχωσης βασάνιζε σχεδόν αποκλειστικά τις γυναίκες και μία μικρή μερίδα ανδρών, όπως ήταν οι αθλητές. Υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι, μερικές από τις οποίες αναφέρονται από την εποχή της Κλεοπάτρας, η οποία λένε ότι εφάρμοζε την αποτρίχωση με χαλάουα. Στη συνέχεια θα διαχωρίσουμε τις μεθόδους αποτρίχωσης για τις γυναίκες, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους, σε προσωρινές και μόνιμες.

Αποτρίχωση με κερί

Ιδανικό Για τις μασχάλες, τους μηρούς, τις γάμπες και την περιοχή του μπικίνι,

Αυτή η μέθοδος φυλακίζει την τρίχα και την αφαιρεί . Η επιδερμίδα παραμένει καθαρή και απαλή για πολλές ημέρες. Το δέρμα δεν ερεθίζεται και οι τρίχες σιγά σιγά αραιώνουν.
Είναι μία μέθοδος με έντονο στιγμιαίο πόνο. Για μια ιδανική αποτρίχωση οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 5 χιλιοστά στα πόδια και 6 χιλιοστά στην περιοχή του μπικίνι.
Το ζεστό κερί δεν συνιστάται όταν υπάρχουν προβλήματα κακής κυκλοφορίας στα πόδια (κιρσοί, ευρυαγγείες, φλεβίτιδα).

Laser Solution- Οριστική αποτρίχωση

Το διοδικό Laser solution που χρησιμοποιούμε στο Οxygen plus εξασφαλίζει μόνιμη αποτρίχωση, γρήγορη και απόλυτα ανώδυνη εφαρμογή με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία του fast delivery pulse και είναι δυνατή η χρησιμοποίησή του, με απόλυτη ασφάλεια. Το Oxygen Plus σας δίνει γραπτή 5ετή εγγύηση για το αποτέλεσμα σας, που σημαίνει ότι πληρένετε ΜΙΑ φορά το πακέτο της αποτρίχωσής σας και ξεγνιάζετε για 5 και περισσότερα χρόνια. Οσες φορές και αν χρειαστείτε συντήρηση αποτελέσματος περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή του πακέτου σας. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τηρήσετε σωστά τις πρώτες 8 επισκέψεις σας, όπως θα υποδείξει το έμπειρο προσωπικό μας!

Photolisis - Οριστική αποτρίχωση

H PHOTOLISI plus είναι η πιο προηγμένη, πρωτοποριακή και αποτελεσματική τεχνολογία στην μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
Στις θεραπείες PHOTOLISI plus με το VPL χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός οι οποίοι απορροφώνται από την μελανίνη που βρίσκεται στην τρίχα. Η απορρόφηση αυτή παράγει θερμότητα η οποία μέσω της τρίχας καταστρέφει τόσο τον θύλακα όσο και την ικανότητα του να αναγεννάτε.
Εκατοντάδες θύλακες καταστρέφονται με κάθε παλμό και μετά από 10-15 μέρες πέφτουν οι τρίχες και φυσικά αφού έχει καταστραφεί ο θύλακας δεν ξαναβγαίνουν.

Εφαρμόζουμε αυτή τη μέθοδο μια φορά και οι τρίχες δεν ξαναβγαίνουν ποτέ ξανα?
Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό αν όλες μας οι τρίχες έβγαιναν την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή. H τρίχα όμως έχει τρία στάδια ανάπτυξης

· Το αναγενές το οποίο είναι και το στάδιο της ανάπτυξης

· Το καταγενές όπου έχουμε αναστολή της ανάπτυξης

· Και το τελογενές που είναι η περίοδος ηρεμίας της τρίχας

Η ενέργεια επιδρά στις τρίχες που βρίσκονται στο αναγενές στάδιο, ενώ στο τελογενές και το καταγενές απλώς η τρίχα φθείρετε. Αν η περίπτωση είναι δύσκολη 8 έως 10 φορές είναι αρκετές.