Laser Diode Alex

Οριστική αποτρίχωση με Διοδικό Αλεξανδρίτη


Από τη δεκαετία του ’60 και μετά η χρήση των laser σε κάθε είδους αισθητική εφαρμογή –πάντα υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού αποτέλεσε ένα επιστημονικό γεγονός, με απολύτως ασφαλή και ακίνδυνα αποτελέσματα.

Το ΝΕΟ Laser Diode Alex (Διοδικός Αλεξανδρίτης) συνδυάζει 3 συχνότητες σε μία καινοτόμο κεφαλή: αλεξανδρίτη, διοδικό και ND Yag για αποτέλεσμα ακόμα και στη δύσκολη τριχοφυία.

Τι είναι η αποτρίχωση με laser;

Η αποτρίχωση με το ΝΕΟ Laser Diode Alex προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τo Laser δρα εκπέμποντας ένα ειδικό φως που περνά διαμέσου του δέρματος και εκλεκτικά απορροφάται από τον στόχο, του που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μελανίνη των τριχών. Στοχεύει στην μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας τον θύλακα και αφαιρώντας έτσι την τρίχα. Η αποτρίχωση με Laser είναι μια ασφαλής μέθοδος που χρησιμοποιείται σε όλα τα μέρη του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στις μασχάλες, στην πλάτη, στα χέρια, στο μπικίνι, στα πόδια κτλ.

Ποιόν τύπο Laser χρησιμοποιούμε στο Oxygen plus;

Το NEO Laser Diode Alex (Διοδικός Αλεξανδρίτης) που χρησιμοποιούμε στο Οxygen plus εξασφαλίζει μόνιμη αποτρίχωση, γρήγορη και απόλυτα ανώδυνη εφαρμογή με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, συνδυάζοντας 3 διαφορετικές συχνότητες σε μία καινοτόμο κεφαλή! O απόλυτος συνδυασμός των συχνοτήτων του αλεξανδρίτη, του διοδικού και του ND Yag, το καθιστούν πανίσχυρο και πολύ αποτελεσματικό. Το ΝΕΟ Laser Diode Alex είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος από τον τύπο I μέχρι και τον τύπο V . (Οι Έλληνες έχουμε φωτότυπο τύπου ΙΙ-ΙΙΙ).

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ιδιαίτερη αντίδραση του καθενός στο Laser και από το ποσό της τριχοφυΐας που απομακρύνεται. Θυμηθείτε πως ο σκοπός μπορεί να μην είναι η ολική αποτρίχωση. Πολλοί είναι ικανοποιημένοι με έναν αξιοσημείωτο βαθμό αποτρίχωσης. Επίσης θυμηθείτε πως οι τρίχες που παραμένουν είναι πιο ανοιχτόχρωμες και πιο λεπτές από ότι εκείνες προ της θεραπείας και γενικά επιτυγχάνεται μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε ποσοστό 80-85%.

Όσον αφορά στις περιοχές όπως η γραμμή του μπικίνι και οι μασχάλες με μέσο όρο τις 8-10 συνεδρίες ξεχνάτε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Για τις άλλες περιοχές ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος της τρίχας (χρώμα, διάμετρος κτλ.) και διάφορους ορμονικούς παράγοντες.

Κάθε πότε πραγματοποιούνται οι συνεδρίες;

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 4-6 εβδομάδες και ότι από τις τρεις περιόδους αύξησης των τριχών (αναγενής, καταγενής και τελογενής) μόνο οι τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φάση θεραπεύονται επιτυχώς.

Ποιά είναι η κατάλληλη εποχή για το Laser;

Σίγουρα δεν είναι το καλοκαίρι. Η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσει μια θεραπεία laser είναι το φθινόπωρο. Και αυτό για διάφορους λόγους, ο κυριότερος απ' αυτούς είναι ο ήλιος. Κατα τη διάρκεια της θεραπείας του laser είναι σημαντικό να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν πανάδες ή δισχρωμία στην περιοχή εφαρμογής.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα της μεθόδου;

Όσον αφορά στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το laser σε καμιά περίπτωση δεν είναι «κερί». Με το laser χρειάζεται να δείξετε λίγη υπομονή (από 5-6 ημέρες ως 3 εβδομάδες) για να αντιληφθείτε τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα. Τότε θα διαπιστώσετε ότι ορισμένες τρίχες πέφτουν ή «σας μένουν στα χέρια», άλλες δεν εμφανίζονται ξανά, δημιουργούνται κενά και φυσικά οι τρίχες που απομένουν μετά από κάθε θεραπεία είναι λιγότερες και πιο ανοιχτόχρωμες.

Υπάρχει εγγύηση αποτελέσματος;

Εκεί που τα άλλα μηχανήματα αποτυγχάνουν το Oxygen Plus, χάρη στο NEO Laser Diode Alex, σας δίνει γραπτή 5ετή εγγύηση για το αποτέλεσμα σας! Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε ΜΙΑ φορά το πακέτο της αποτρίχωσής σας και ξεγνοιάζετε για 5 και περισσότερα χρόνια. Οσες φορές και αν χρειαστείτε συντήρηση αποτελέσματος περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή του πακέτου σας. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τηρήσετε σωστά τις πρώτες 8 επισκέψεις σας, όπως θα υποδείξει το έμπειρο προσωπικό μας!

Oxygen plus | Wellness Club