Τί ειναι το Lipolaser?

Το Lipolaser σχεδιάστηκε για την απαλλαγή από την περίσσεια λίπους, τη σύσφιξη και τόνωση του δέρματος, χωρίς χειρουργικές παρεμβάσεις. Εκπέμπει χαμηλής ενέργειας laser, που δημιουργεί ένα χημικό ερέθισμα στα λιποκύτταρα, διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία απομακρύνονται μέσω καναλιών στις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων. Τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μετά μεταφέρονται σε όλο το σώμα στους ιστούς που τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού για να παράγουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης των λιπαρών οξέων είναι η φυσική αντίδραση του σώματος, όταν αυτό χρειάζεται την αποθηκευμένη ενέργεια. Έτσι, το lipolaser δεν προκαλεί μία ανώμαλη αντίδραση του σώματος ούτε βλάπτει τις περιβάλλουσες δομές του δέρματος, όπως το δέρμα, τα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα. Ολιγόλεπτη φυσική άσκηση αμέσως μετά τη θεραπεία επισφραγίζει τον ελαττωμένο μεταβολισμό και, επομένως, την απομάκρυνση των ελεύθερων λιπαρών οξέων από το σώμα.

Αφήνει σημάδια?

Είναι μία θεραπεία που δεν αφήνει σημάδια, δε χρειάζεται συμπίεση των πασχουσών περιοχών, επιτυγχάνει τη συνεχιζόμενη απώλεια λίπους για μέρες και εβδομάδες μετά τη θεραπεία και δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τι αποτέλεσματα έχει?

Διαλύει το λίπος, λεπταίνει το σώμα, εξαλείφεται η κυτταρίτιδα, έχουμε μείωση πόντων, ελάττωση της παχυσαρκίας και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Κλείστε σήμερα πρόγραμμα 10 θεραπειών σε τιμή γνωριμίας μόνο με 290€ αρχικής αξίας 450€. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2661020500! (Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό πακέτων)