Oxygen plus - Wellness club
Τί είναι η LED φωτοθεραπεία?

Η LED φωτοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος χρησιμοποιώντας μια ειδική μάσκα υψηλής τεχνολογίας, που εκπέμπει χαμηλού επιπέδου παλμούς με κόκκινο, μπλέ και υπέρυθρο φωτισμό προσφέροντας φως έως και τρεις φορές πιο φωτεινό από του ήλιου.
Βασίζεται στην αρχή ότι τα ζωντανά κύτταρα του δέρματος επηρεάζονται από την δύναμη του φωτός! Λειτουργεί σαν φωτοσύνθεση για το δέρμα μετατρέποντας την ενέργεια του φωτός που ήδη βρίσκεται στα κύτταρα του δέρματος και προωθώντας την επούλωση και την αντιγηραντική δράση.

Τι ακριβώς κάνει η θεραπεία αυτή?

Η θεραπεία περιλαμβάνει την έκθεση του δέρματος σε χαμηλά επίπεδα ευεργετικής ενέργειας φωτός που ενεργοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες με θεραπευτικά αποτελέσματα στην γήρανση του δέρματος,στην ακμή και στις δυσχρωμίες.Ενώ η έκθεση του δέρματος σε υπεριώδη ακτινοβολία είναι πολύ επιζήμια,σε ελεγχόμενα επίπεδα του κόκκινου, μπλε και υπέρυθρου φωτός είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ευεργετική.

Κόκκινο φώς

Η LED φωτοθεραπεία με κόκκινο φώς είναι γνωστή για τις αναγεννητικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες της. Οι έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τη φλεγμονή,τις κοκκινίλες,τους ερεθισμούς, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, την υφή και διώχνει την θαμπή του όψη.. Σε αντίθεση με τις επεμβατικές μεθόδους η LED φωτοθεραπεία είναι μια ασφαλής θεραπευτική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς ενοχλήσεις.

Μπλέ φώς

Το μπλε φως, καταστρέφει το βακτήριο p.acnes που ευθύνεται για την ακμή, προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες, έτσι το δέρμα γίνετε λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.

Ιώδες φώς (συνδυασμός μπλέ και κόκκινου)

Η φωτοθεραπεία LED με συνδυασμό μπλε και κόκκινου φωτός(ιώδες) θα τονώσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος από ουλές και σημάδια ακμής. Το δέρμα αρχίζει σταδιακά να παράγει λιγότερη λιπαρότητα καθώς και σημαντική μείωση των πόρων.

Oxygen plus - Wellness club
Αποτελέσματα θεραπείας LED

Συνοπτικά η φωτοθεραπεία με την μάσκα LED
• Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων ειδικά στο ‘’πόδι της χήνας’’.
• Καθαρίζει τις κηλίδες και ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων του δέρματος.
• Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος.
• Επαναφέρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας.
• Μειώνει τις βλάβες από τον ήλιο στην επιδερμίδα.
• Αυξάνει την αιματική κυκλοφορία και την ενυδάτωση στο δέρμα.
• Μειώνει την ευαισθησία και την ερυθρότητα του δέρματος.
• Μειώνει τις ουλές, την ξηρότητα και τον κνησμό που προκαλείται από ψωρίαση και έκζεμα.
• Ενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος/

Η LED φωτοθεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει καμία παρενέργεια ούτε πόνο.

Μετά από πόσο διάστημα θα δω αποτελέσματα;

Το δέρμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, επίσης εξωγενής παράγοντες αλλά και οι συνήθειες του, όπως η διατροφή, κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, κλπ, και φυσικά η ηλικία επηρεάζουν το χρόνο εμφάνισης των θετικών αποτελεσμάτων. Οι περισσότεροι αρχίζουν να βλέπουν αποτελέσματα μετά από 3-4 βδομάδες, ανάλογα βεβαία της θεραπείας που ακολουθούν. Αν πραγματοποιούνται συνεδρίες για αύξηση κολλαγόνου και αντηγήρνασης, τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στις 3-4 εβδομάδες, στις 4 έως 5 εβδομάδες εξασθενούν οι δυσχρωμίες. Η πρώτη βελτίωση που παρατηρείται συχνά, είναι η συρρίκνωση των πόρων του δέρματος έτσι έχετε ένα πιο λείο δέρμα και αισθάνεστε το μακιγιάζ σας να “στρώνει” καλύτερα

Υπάρχουν έρευνες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των LED;

Η φωτοθεραπεία LED έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνητικών μελετών, επιβεβαιώντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές δράσης του ορατού φωτός στο δέρμα. Τις ιδιότητες αυτές, του ορατού φωτός τις ανακάλυψε και χρησιμοποιεί η NASA για ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων των αστροναυτών, και έχει μια εκτενή τεκμηρίωση των σχετικών ερευνών υποστηρίζοντας την αποτελεσματικότητα των LED.

Από ποια ηλικία μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωτοθεραπεία;

Δεν υπάρχει περιορισμός για την χρήση της φωτοθεραπείας από την ηλικία, το φύλο και τον τύπο του δέρματος.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η εφαρμογή της φωτοθεραπείας δεν έχει αναφερθεί να προκαλεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Μετά από κάθε συνεδρία τι κάνω;

Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 40 λεπτά ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος. Αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς κάποιο περιορισμό, όπως να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας. Δεν υπάρχει κανένας χρόνος αποθεραπείας .

Oxygen plus - Wellness club
Για τον Απρίλιο  θα τη βρείτε στο Oxygen plus σε τιμή γνωριμίας μόνο 9€ (από 29€ αρχική αξία).
Καλέστε στο 2661020500 για περισσότερες πληροφορίες!